Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

InfoJunkie

Και κάπως έτσι ήρθε η σειρά μου!
Κοιτάζω εδώ και ώρα το Word και δεν μου δίνει καμιά ιδέα. Πώς να με παρουσιάσω? Μάλλον θα πρέπει να πω πως ως ο 4ος σωματοφύλακας είμαι η χειρότερη επιλογή για ένα blog. Ισχυρογνώμων, ξερόλας αλλά και βαθύτατα περίεργος. Είμαι ο τύπος που όταν βαριέται μπορεί να διαβάσει μέχρι και τις ετικέτες στα αναψυκτικά.

Αιώνιος φοιτητής μεν αλλά και παλαίμαχος του αλκοόλ (οποιοσδήποτε από εμάς άνετα γινόταν επαγγελματίας δοκιμαστής τσίπουρου), του ξενυχτιού και της καλής παρέας (αν δεν ταιριάζαμε… ), έδεσα με τους συνιδρυτές του http://xontrades.blogspot.com/ γιατί απλά επικοινωνούμε ξεκάθαρα.

Τα χόμπι μου έχουν να κάνουν με τις πληροφορίες. Περά από το να διαβάζω (από comic μέχρι ατέλειωτες ώρες στο wiki), μ’ αρέσει να ενημερώνομαι και να ανακαλύπτω ότι πιο παράξενο μπορώ (Thanks, youtube!!!).

To blog δεν ξέρει κανείς μας πως πραγματικά προέκυψε. Απλά αποφασίσαμε πως θέλουμε να ακουστούμε. Σ'ένα κόσμο όπου όλα προμηνύουν ένα ζοφερό μέλλον εμείς μάλλον λέμε: Δεν βαριέσαι, θα πούμε την χοντράδα μας, θα το διασκεδάσουμε το πράγμα, βρε αδερφέ, και θα περάσει!Εμείς λοιπόν την προσπάθεια μας θα την κάνουμε! Και αν πούμε και καμιά χοντράδα τότε μάλλον κάνουμε καλή δουλειά....


Υ.Γ: Αυτό είναι το πρώτο και πιθανότατα το τελευταίο κείμενο μου στο οποίο όλες οι λέξεις είναι σωστά τονισμένες! (10 λεπτά το διόρθωνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου