Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Γίνε ο νέος Mourinho!!!

Ελάτε, πείτε αλήθεια.....
Πόσες φορές έχετε βρίσει τον προπονητή της ομάδας σας για τον τρόπο που παίζει η ομάδα, για τις αλλαγές που κάνει ή δεν κάνει και τοοοοοοοσα άλλα???
Πόσες φορές έχετε σκεφτεί τις λέξεις: '' Αν ήμουν στη θέση του....''?
Ξέρω, ξέρω... Άπειρες, όπως και εγώ!

Αλλά δυστυχώς ο αριθμός των ομάδων είναι το ίδιο περιορισμένος με την ικανότητα των προέδρων τους να δουν το πηγαίο ταλέντο μας, το ταλέντο του προπονητή της κερκίδας!
Αυτοί χάνουν! Και κερδίζει φυσικά το Football Manager!!!



Πάρα πολλές από τις σχολικές και πανεπιστημιακές μου μέρες, περισσότερες από όσες θα ήθελα να παραδεχτώ ίσως, έχουν περάσει πάνω από το Championship Manager αρχικά και πιστά ακολουθώντας τις επανεκδόσεις του παιχνιδιού έφτασαν μέχρι το σημερινό Football Manager 2011!

Είχε να κάνει με μάχες μεταξύ φίλων όπου ο καθένας αναλάμβανε τα ηνία μίας ομάδας ή πιο συχνά με την πορεία μας σαν προπονητής με μία μόνο ομάδα που προσπαθούσαμε να οδηγήσουμε σε όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες όσο περνούσαν οι σαιζόν!
Το παιχνίδι ξεκίνησε σαν κάτι απλό στις πρώτες εκδόσεις του και έχει εξελιχθεί σχεδόν σε επιστήμη τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς προσθήκες και βελτιώσεις! (Πάνω κάτω όπως και το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα)

Πλέον η ψυχολογία και η κούραση των ποδοσφαιριστών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Γίνονται συζητήσεις σε καθημερινό επίπεδο με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, το διοικητικό συμβούλιο, διάφορους δημοσιογράφους, ακόμα και με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών!!!
Οι τελευταίοι μάλιστα μας κάνουν τη ζωή υπερβολικά δύσκολη!

Διαλέγουμε το είδος προπόνησης που θα ακολουθήσουμε και ανάμεσα στους αγώνες και στην προετοιμασία, κανονίζουμε φιλικά, επιλέγουμε το σύστημα μας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου και τόσα άλλα!

Ο τρισδιάστατος πλέον αγώνας βοηθάει στην αληθοφάνεια μαζί και με τη δυνατότητά μας να επεμβαίνουμε στα τεκταινόμενα ανά πάσα στιγμή!

Όσοι από εσάς έχετε παίξει οποιαδήποτε από τις εκδόσεις του παιχνιδιού σίγουρα καταλαβαίνετε απόλυτα τα όσα γράφω! Σίγουρα κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι σας και κρυφογελάτε στο άκουσμα ονομάτων όπως Maxim Tsigalko, Daniel Braaten και To Madeira!!!

Ναι έχω καταφέρει να πάρω το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννενα μετά από αρκετές σαιζόν βέβαια, και να προχωρήσω στην Ευρώπη!
Κι όμως αυτό είναι αληθοφανές και θα μπορούσε να είναι υπαρκτό σενάριο αν ο ΠΑΣ έκανε τις ίδιες ή παρόμοιες επιλογές και φυσικά αν στη Ελλάδα μετρούσε μόνο το πόσο καλή μπάλα παίζεις.....!!!

Το σίγουρο είναι ότι δεν αδικώ όποιον αναρωτιέται πόσο δυσκολότερο μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα μετά από όλα όσα περνάς για να καταξιωθείς στον εικονικό κόσμο!!!

Περισσότερες από 50 χώρες και 100 πρωταθλήματα σας περιμένουν!

Πάρτε το απόφαση και... χαθείτε από τον κόσμο όπως τον ξέρατε μέχρι σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου