Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Θέλουμε να βάλουν τη φανέλα Γκάλης-Γιαννάκης

Ο Σάκης Τζαλαλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για την εκδήλωση των παλαιμάχων μπασκετμπολιστών που θα πραγματοποιηθεί...

στις 20 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα:
«Την προσεχή Κυριακή θα είναι στα Γιάννενα μία μεγάλη αποστολή από παλαιμάχους της Μπαρτσελόνα, θ' αποτελείται από 32 παλαίμαχους παίκτες μαζί με τις γυναίκες τους.
Πρόκειται για μεγάλη αποστολή, το θεωρούν μεγάλη τιμή που τους καλέσαμε. Προσπαθούμε εδώ και πολλούς μήνες μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα και είναι μέλος των βετεράνων, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα.
Βρήκαμε τη χημεία, αποδέχτηκε την πρόταση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά από πολλές δικές μου εμμονές διότι είναι κοινή η καταγωγή μας, και τελικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό στα Γιάννενα προς τιμήν του.Είναι από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις όταν αποδέχεται ο πρώτος πολίτης της χώρας κάτι τέτοιο, είναι τιμή και για μας τους ίδιους.
Από την Μπαρτσελόνα ονόματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ο Αντρέου, ο Ζαπάτα, ο Μοντέρο, ο Εστεγιέρ, ο Γκαλιλέα, ο Χιμένεθ, ο Φεράντες, ο Σάντσες.Μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνουν να έρθει κι ο Έπι, αλλά και την TV Espaniol και μαζί με τον Σαντιγιάν που είναι και πρόεδρος της ομάδας, πώς μπορεί να απαλλαγεί από τον τηλεσχολιασμό ο Έπι.
Από Έλληνες, έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Αλβέρτης, ο Ρεντζιάς, ο Σιγάλας, ο Μπαλογιάννης, ο Λημνιάτης, ο Πρέλιεβιτς, ο Τζαλαλής και ο Κωνσταντινίδης.
Θα είναι κάτι διαφορετικό, στη βράβευση θα έχουμε παραδοσιακούς χορούς, θα έχουμε μια γιορτή μετά τον αγώνα, θα είναι μαζί μας και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος μας στηρίζει σε αυτήν την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε πολύ».

Για την επιθυμητή παρουσία των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη στη σχετική εκδήλωση,ο Σάκης Τζαλαλλής ανέφερε:
«Τους έχουμε προσκαλέσει, είμαστε σε κουβέντα, θα είναι τιμής για εμάς, αλλά και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έστω να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.Εμείς τους θέλουμε να βάλουν τη φανέλα, να είναι μαζί μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αθλητές αυτοί είναι πιο ψηλά από εμάς, έχουν... στρώσει το χαλί για να περπατήσουμε στο ελληνικό μπάσκετ, πιστεύω ότι δεν θα μας το απορρίψουν, πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας.
Είναι πολύ μεγάλη εκδήλωση, θα παρευρεθούν άνθρωποι παγκόσμιας κλάσης, παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Αμερική και τους θέλουμε και αυτούς κοντά μας.Πάντως και οι δύο προπονούνται, δεν το έχουν αφήσει, η μεγάλη αγάπη, η καψούρα δεν σταματάει ποτέ».

http://epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου