Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ενα αληθινο παιχνιδι στρατηγικης!

Εχουν ξεσαλέψει τα σκοπιανα στο erepublik, με χρηματοδότηση διαφόρων συλλόγων προσπαθουν να καπηλευτουν το ονομα της Μακεδονιας μας.

Οι Ελληνες παίκτες αντιδρουν κατα των γυφτοσκοπιανων, μποϊκοτάρουν το παιχνιδι μεχρι να δικαιωθούν, αυτο βεβαια και θα τσουξει τους διαχειριστες του erepublik ( οι διαχειριστες μπαναραν μερικα προφιλ σκοπιανων που μιλουσαν για ..ενωμενη Μακεδονία.
Το erepublik δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι ...
εχει γινει πλατφορμα παγκοσμιας προπαγάνδας.
Οσοι θελετε αφιερώστε 10 λεπτα καθε μερα και βοηθηστε
Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.
230.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών περιπου 9.000 Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chatting αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.
Η χώρα μας eGreece βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 5άδα των χωρών αυτού του εικονικού κόσμου.

Έλληνα παίκτη ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθεις στην εικονική μας πατρίδα και να μας βοηθήσεις να αμυνθούμε σε όλους τους κινδύνους από τις αντίπαλες χώρες αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.

ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.
Κάνε εγγραφή στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω λινκ.

Οδηγός νέων παικτών

Κανάλι στο IRC http://img-url.com/eGreeceHelp


~Σταρχιδιστης~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου