Σελίδες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εν αρχή ην ο λόγος...

 Ήταν ένα έντονα φορτισμένο απόγευμα μιας χειμερινής ημέρας. Οι 4 "αλκοολικοί", πάνω στην ώρα της πιο ιερής διαδικασίας της ημέρας, της διαδικασίας που λέγεται "Πίνω Καφέ.", είχαν τη φαεινή ιδέα να φτιάξουν ένα Blog. Μετά από ώρες σκέψης,  αποφάσεις είχαν παρθεί. Έχοντας όλοι τους εμπειρία από τους πανεπιστημιακούς χώρους αποφασίζουν να μιλήσουν ελεύθερα. Πάνω σ'αυτές τις βάσεις, εμείς οι 4 αλκοολικοί σωματοφύλακες, δημιουργήσαμε ενεά νέο χώρο έκφρασης.

   Την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις το xontrades.blogspot.com είναι πραγματικότητα.

   Αν και ακόμα σε περίοδο προσαρμογής οι βασικοί στόχοι είναι ξεκάθαροι. Να μιλήσουμε απερίφραστα, να σχολιάσουμε την καθημερινότητα αλλά και να ελαφρύνουμε την πραγματικότητα γύρω μας. Ένα νέο blog ποικίλης ύλης με ανοιχτή θεματολογία.

   Η απόφαση πάρθηκε πάνω από ένα παιχνίδι tichu! Η επίσημη πρώτη έγινε σε μια μικρή καφετέρια πάνω από πολλούς καφέδες και ελάχιστες διαφωνίες. Αν και αλκοολικοί ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα πάνω από τσίπουρα. Ίσως τα πράγματα είναι εύκολα ακόμα. Εμείς θα συνεχίσουμε κι όταν δυσκολέψουν. Καλή αρχή μισό παιχνίδι δεν λένε? Εμείς ελπίζουμε και στην δικιά σας στήριξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου